Om Miniatlas utvecklingsblogg

Miniatlas påbörjades under hösten 2008 som en enkel guide till världens större länder och städer. Efter ett stadigt ökande intresse byggdes siten ut under sommaren 2009 med världens alla länder och huvudstäder.

Nu är det dags för nästa steg i Miniatlas utveckling, från litet hobbyprojekt till Wikipedias enda utmanare som Sveriges mest kompletta internetatlas.

Här på utvecklingsbloggen kommer du kunna följa arbetet steg för steg under tre olika rubriker: design, teknik och marknadsföring. Det är med dessa tre komponenter jag ska bygga Miniatlas till morgondagens atlas.

Utvecklingsbloggen är även ett sätt att fånga upp vad du som användare tycker om tjänsten, vad som kan göras bättre och vad som fungerar bra. Att utveckla Sveriges största atlas kommer bli ett tufft arbete och jag hoppas att jag har er med mig i kommentarerna, på Twitter och på mailen.

Välkommen att dela denna resa med mig!